Nieuws

Hoe kan men een bod uitbrengen

Iedereen kan bieden via INTERNET en ook gewoon in het DUNAatelier. Alle biedingen komen wel op de veilingwebsite te staan. De biedingen zijn niet vrijblijvend. Degene die biedt, is verplicht om de donatie aan het goede doel te voldoen. Als u wilt bieden dan vult u een formulier in met uw gegevens. Met het ondertekenen of inzenden verklaart u dat u uw bod op het schilderij als donatie zult betalen.

Bieden in het DUNAatelier en vervolgens internet

U bekijkt de schilderijen in het DUNAatelier en besluit te bieden. U vraagt de aanwezige gastheer/gastvrouw om een registratieformulier. U vult het registratieformulier in met uw gegevens en verklaart dat uw definitieve bod eenmalig mag worden afgeschreven van uw betaalrekening. U brengt het minimale bod uit dat door de kunstenaar is vastgesteld via de veilingwebsite. Biedt er niemand meer in de expositieperiode, dan bent u eigenaar van het schilderij en hebt u tevens een goed doel gesteund. U volgt het verloop van de biedingen via internet en biedt indien gewenst meer als uw bod wordt overboden. Indien u wordt overboden, dan ontvangt u van ons bericht.

Rechtstreeks bieden via Internet

U vult uw gegevens in op het registratieformulier dat u op de website vindt die we voor de veiling gaan gebruiken. U verklaart daarin ook dat uw bod eenmalig mag worden afgeschreven van uw betaalrekening. U kunt op de website alle schilderijen bekijken. U brengt vervolgens het minimale bod uit dat door de kunstenaar is vastgesteld. U volgt het verloop van de biedingen via internet en biedt indien gewenst meer als uw bod wordt overboden.

Sponsors

©2019 Stichting Kunstvereeniging Katwijk  •  Proclaimer  •  Privacy

Webontwikkeling: 2nd Chapter