Nieuws

Hoe kan ik deelnemen als kunstenaar

Meld je aan voor 15 januari 2020 via onderstaand registratieformulier. Je bevestigt daarbij dat je de voorwaarden accepteert. Deze gelden zowel voor de beroeps- als de amateurkunstenaar. Verder ontvangen we bij die aanmelding een digitale foto van het kunstwerk.
Liever via de post aanmelden? Download dan het PDF-formulier dat je HIER aantreft: vul het in en stuur het met een foto van het kunstwerk per post naar: Kunst Doet Leven, p/a Piersonstraat 76, 2281 BK Katwijk.

Registratieformulier voor kunstenaars

Ik verklaar hierbij dat mijn kunstwerk geveild mag worden voor het evenement Kunst Doet Leven, georganiseerd door de Stichting Kunstvereeniging Katwijk. De opbrengst van de veiling van mijn kunstwerk is bestemd voor Het Goede Doel van het jaar 2020: Alzheimer Nederland

Contactgegevens

Kenmerken van het kunstwerk

Ik ga akkoord met een minimum veilingbod van:*

Ik heb belangstelling om tegen een vergoeding van € 25,00 de unieke workshop ‘en plein air schilderen’ te volgen op het strand van Katwijk.*

Eventuele opmerking

Velden met een * zijn verplicht. Uw gegevens worden enkel gebruikt t.b.v. de registratie voor Kunst Doet Leven.

De voorwaarden:

  1. Je moet bereid zijn om het schilderij, foto, beeldje of ander kunstwerk af te staan voor HET GOEDE DOEL dat in 2020 is gekozen.
  2. Het kunstwerk moet een zekere artistieke uitstraling hebben. We begrijpen heel goed dat niet iedereen de kwaliteit van Van Gogh heeft. Een richtlijn voor de amateurkunstenaar kan zijn dat je leraar of lerares op de schilderclub je complimenten heeft gegeven voor je werk en misschien heb je al eens in clubverband geëxposeerd.
  3. Uit de foto’s die zijn ingezonden, maken we een keuze. Naast een zekere artistieke uitstraling, is de verkoopbaarheid van het kunstwerk voor het goede doel ook een criterium.
  4. Oordeel niet te snel dat jouw werk niet geschikt zou zijn. De kunstwerken worden beoordeeld door twee leden van de Kunstvereeniging Katwijk.
  5. Als jouw inzending gekozen wordt voor de expositie en veiling, dan kun je deelnemen aan een professionele workshop die in de loop van 2020 wordt gegeven. Deelname aan de workshop kost € 25,00. Je kunt die kosten als gift opvoeren bij de aangifte Inkomstenbelasting. SKK is een ANBI–organisatie.
  6. Verder moet je bereid zijn om de veilingregels te respecteren. Dat betekent dat je een startbod van € 50,00 tot € 500,00 accepteert. Je bepaalt zelf het  startbod. Ook kan er een tijdslimiet worden ingesteld aan de veilingtijd. Zo voorkomen we dat pas aan het einde van de expositieperiode de biedingen gaan plaatsvinden. Door een tijdslimiet in te stellen, bevorderen we de doorstroming van de verkoop en het verhoogt de levendigheid.

Sponsors

©2019 Stichting Kunstvereeniging Katwijk  •  Proclaimer  •  Privacy

Webontwikkeling: 2nd Chapter